Empty Avatar
úterý 23 listopadu 2021

Usedem se za volan in pogledam na števec, osem pokaže.

Garmin izriše debelo rdečo črto do ulice na vrhu hriba naselja.

Skoraj enajst je že ko se pripeljem pred stavbo, moderna sivo bela hiša zraven nadstrešek in spodaj športen avtomobil. Zadržano pozvonim in vrata se malenkost odprejo, kar naprej zaslišim oster, žameten glas. Zagledam jo na vrhu stopnic naslonjeno na steno s kozarcem v roki. Ko sem že blizu reče:" Lisa, ti pa? Luka odvrnem."

Tu je seznam in potrdilo za stvari, ki so še v trgovini, malo sem pozna zato izvoli seznam. Nato stopi proti notranjosti in reče kar za mano. Sledim ji v notranjost in dalje na vrt, tu so gredice, korita saj na to se spoznaš ane spet pristavi. Še nekaj: " bazen je tudi za očistit, za zamenjat so filtri in pregledat je treba še pumpo. Pridi odvrne sledim ji skoz hodnik, ko reče koda za vrata je xx5, zapri in zakleni, ko končaš jaz bom pozna račun pošlji na firmo in gre. Ni kaj veselo na delo v trgovino nazaj in v akcijo. Korita posejana, bazen je očiščen še tesnila in bo....Ne mine tri ure in ona je že nazaj. Zdravo, sprememba plana za danes sem fraj. Šele sedaj opazim to postavo, črne nogavice, urejena frizura skladna postava uf...

Nič se ne moti odvrne in vpraša boš sok, pivo? V trenutku je tu s kozarcem v roki in mencaje se prestopa. Izvoli se grem razkomotit in gre. Sedaj se predramim voda, bazen obleka, kar vzburim se...kaj kmalu se vrne v trenirki in gleda kako je vse lepo urejeno. Opa od sile pristavi, zato si bi pa zaslužiš nagrado. Hm odvrnem mogoče pa res ona pa, če si končal se lahko oprhaš, da ne boš tak naokoli se vozil.

Tam zadaj imaš vse, potem pridi na kozarec pijače. Odidem pod tušem milim in tuhtam, naenkrat od blizu pristavi izvoli brisačo, saj je vse ok al ne. Seveda v zadregi odvrnem, poda mi brisačo in me ob tem nežno poboža, kar zgrabim jo, da jo zmoči še zadnji curek vode iz tuša... Zaliževa se in vsa zadrhti, uf kako dolgo že nisem ga imela v sebi...odmajava se na teraso in v bazen, kjer se gola prepustiva strastem.

Nato mi na ležalniku zaupa, da je v poslu uspešna, in da če sem za se občasno lahko večkrat ustavim, da je po hiši vedno kaj za naredit...Da je samska še nadaljuje. Seveda sem za, ko bo servis potreben se oglasim. Z nasmehom odidem in komaj že čakam, kdaj se spet vrnem..Danes sem prosta in... SE NADALJUJE.