Empty Avatar
neděle 28 listopadu 2021

Dobro jutro, kako smo mal v zadregi začnem. V redu, pa ti zvedavo vpraša. V redu naspano odvrnem tud jaz ob tem pa pripomni, si dobro? Je vse ok ? Ja čeprav me od radovednosti raznaša, saj res me zanima kako je ona preživela to noč. Nato ženska odvrne in nas vse povabi, da se preselimo v prostor kjer je nekakšna jedilnica daje zajtrk gotov. Z Liso kot par se usedeva drug zraven drugega in seževa po hrani. Pojeva in se nekako kar usklajeno odpraviva po svoje stvari ter se posloviva. Par poleg naju naju vabi, da bi še ostala in dan preživela še tam, da bi si krajšali še dan vse do večera. Čeprav meni zanimiva ideja seveda, ker sem si v glavi že risal nas štiri v akciji, prekine njen dokaj odločen stavek, da ne da midva odhajava.

V avtu me rajca in mika, da bi iz nje dobil kak odgovor in stavek kako je sama preživela noč, vendar sem si žele da bi to ona sama dala iz sebe. Te kaj muči vpraša in začne pogovor. Saj je vse ok ani? Nekam si za mišljen odvrne. A si ljubosumen. Nato ap še bolj direktno kot prej, upam da razumeš da sva le ljubimca , da jaz moža še ne potrebujem in ga zaenkrat tudi ne iščem. n taka zabava mi je čisto ok. Sprostitev, uživanje in to je to. Sem mislila, da bo nekaj takega tudi tebi všeč, pa mislim oziroma imam občutek da je bilo mogoče to zate malo preveč, mogoče le vse skupaj prehitro. Ob tem se zamislim, da sem nekaj takega jaz res tud pričakoval in si želel, vendar se mije ona neznansko hitro usedla v srce. Sedaj sem spoznal, da bi rad začel malo drugače vse skupaj bolj z občutkom in resneje. Zazdi se mi, da je ona očitno le strastna uživačka , hedonistka, ki si koga pač najde uživa in ga nato zavrže.

Pred hišo iztopiva in se kar plastično brez kakršnega koli poljuba posloviva. Pred tem pa še vpraša ali bi to še kdaj rad ponovil, v želji da bi se seveda še naprej videvala rečem da, čim prej saj mi je bili res lepo in zanimivo. Odpeljem se vendar nisem prave volje, čuden nič kaj dober občutek. Po svoje prav čudno, saj sem si še nedolgo nazaj prav želel nekaj podobnega sedaj pa ko sem vse to izkusil je čuden občutek praznine. Za vikend se slišiva nekaj klepetava in se dogovoriva za večerjo nekje zunaj. Predvidevam, da ima spet kako podobno druženje v načrtu.

Pripeljeva se v čudovito restavracijo kamor me seveda ona povabi. Pojeva nato še sladica vmes klepetava in se odpraviva na sprehod ob morju. Nato mi reče, da je začutila, da sem nekako preveč prijazen do nje, da očitno razvijam neka globlja občutja do nje. In takrat ji priznam, da mi je res prirasla k srcu. V redu odvrne torej je res kar sem že kmalu ugotovila in občutki me torej res ne varajo. Takrat še doda, veš jaz ne iščem resne zveze to ni zame potrebujem le divje zabave in sprostitev saj sem v službi kjer je napeto in stresno. Nato reče predlagam, da midva to najino druženje - SE NADALJUJE