Empty Avatar
Pondělí 25 ledna 2016

Usein puhutaan että maanantait ovat kauheita, usein itsekin allekirjoitan väitteen, mutta en tällä viikolla! Huh huh!

Olimme naiseni kanssa viikonlopun yhdessä reissussa, joten sovimme, että maanantaina puuhaamme omia juttujamme. Itse päätin jatkaa remonttia seuraavia bileitä silmällä pitäen.

Tiesin, että naiseni aikoo tavata ystäväänsä. Olen kuullutkin tästä ystävätästä aika paljon..

Kesken illan naiseni soitti minulle, ja pyysi kuitenkin kaupungille. Kuulemma tämä paljon puhuttu ystävätär halusi tavata! Remontti oli pahasti kesken, enkä olisi malttanut lähteä. Meni jonkin aikaa ja neidit päättivät ottaa kovat keinot käyttöönsä. He lähettväti kivan pussauskuvan ja hetken päästä soittivat yhdessä mulle.

Saivat ylipuhuttua Lähdin hieman suihkuun ja pikapikaa kaupungille. Ravintolaan saavuttaessa neideillä oli juttu kesken, mutta neiti N tuli samantien esittäytymään ja halasi lämpöisesti ;)

Aloimme jutella ja heti kävi selväksi että myös neiti N oli "hieman" PERVO!!

Juttelimme niitä näitä ja tytöt suutelivat ja hieroivat välillä toisiaan ja sain vain seurailla vierestä.Onneksi saimme olla rauhassa syrjäisessä nurkkapöydässä. Oli todella kiihottavaa nähdä kuninka naiseni nautti toisen naisen kosketuksesta ja suutelusta :) neitiN oli myös selkeästi dominoivampi osapuoli.. Hän käski naistani istumaan hänen sylissään ja käski hieroa hänen kiimasta pillua, työntää sormia suuhun ja läpsiä häntä kasvoille ja naiseni tietenkin totteli kiltisti. :)

Illan aikana neiti N oli kertonut fantasiastaan että haluaisi uhrin ja orjia jotka tottelevat hänen käskyjään. Orjat ja tekevät uhrille mitä hän käskee... ;)

Ilta jatkui ja jossain vaiheessa neiti N ilmoitti että haluaisi nähdä liveseksiä. Hetken siinä tuumailimme vessan kokoa ja sopivuutta pienen pohdinnan jälkeen päätimme lähteä kolmistaan inva-vessaan missä oli hyvin tilaakävin naiseeni kiinni samantien ja aloin suudella häntä kun neitiN katseli vierestä. Hetkessä istutin naiseni vessan päälle ja kuulin ekan käskyn "nuole sitä." Tottelin kiltisti ja aloin nuolla. Katselin kuinka naiseni nauttii ja välillä vilkuilin dominaamme. Sitten työnsin sormen naiseni sisään ja aloin hyväillä sitä sormella samalla kun nuolin häntä ja naiseni alkoi voihkia, Katson viereeni onko domina tyytyväinen ja huomaan kuinka kiimassa hän on ja hänellä on käsi housuissaan.

Nousen ylös olen kivikova ja kaivan munan esiin. Naiseni ottaa sen suuhun ja alkaa imemään sitä. Hetken päästä kuulen "pane sitä takaapäin."Ttottelen ja nostan naisen seisomaan.Hän nojaa pönttöä vasten, kun työnnyn takaapäin sisään. Aloitan nätisti kunnes kuulen "pane kovempaa." Tottelen ja alan nussia häntä lujempaa ja tarraan vyötäröstä kiinni :) AIH kun tuntuu niin taivaalliselta, kun katson viereeni Neiti N on siinä käsi housuissa ja hyväilee toisella kädellä rintojaan kunnes hetkenpäästä riisuu paitansa pois ja kauniit silikoni rinnat paljastuvat... Minut käsketään pöntön päälle istumaan ja tietysti tottelen kiltisti. ;) Hän käskee naiseni ratsastamaan päälleni selkä minua vasten. Naiseni tottelee ja alkaa ratsastaa munallani. Dominamme ei malta pysyä erossa vaan tulee nuolemaan ja hieromaan naistani.

Tunne ja kiima pienessä vessassa on taivallinen :) minä kahden kuuman naisen kanssa. Miten tässä pääsi näin ihanasti käymään ??

Naiseni nousee pois päältäni. Nyt dominamme haluaa pillua ja käskee naiseni istumaan hänen naamalle, vetäydyn hieman syrjään katselemaan kuinka hyvälle he näyttävät.

Hetkenpäästä minut käsketään työntämään kyrpä naiseni suuhun, Tottelen kiltisti ja saan nauttia kuinka sitä imetään.Samalla katselen kuinka naistani nuollaan allani NAM! aivan mieletöntä katsoa ja kokea yhdessä jotain tämmöstä. Sanon että laukean kohta ja naiseni komennetaan pystyyn, minua komennetaan nussia häntä takaapäin. Dominamme makaa allamme ja katselee kuinka munani uppoa syvälle märkään ja kiimaseen pilluun, kuulen jotain ohjeta ja tottelen niitä parhaan kykyni mukaan. :) neiti N ilmottaa että MUN PITÄÄ laueta hänen päälleen kun laukean. Ajatus on todella kiihottava ja jatkan hetken kunnes käsken naiseni sivuun, neiti N hieroo toisella kädellä itseään ja toinen käsi tarraa kyrvästäni kiinni ja alkaa runkkaamaan sitä. Hetkessä laukean rajusti ja spermani roiskuu hänen kaulalle, rinnoille ja hiuksille :) hän hieroo spermani pyöreisiin rintoihinsa ja samlla hieroo itseään.

Myös neiti N laukeaa ja alkaa täristä orgasmin voimasta, myös itse koen taivaallisen orgasmin ja mun on vaikea pysyä pystyssä kun jalat meinaa pettää alta :)

Siistiydymme hetken yhdessä ja kaikki lähtevät hymyssä suin pois vessasta jatkamaan iltaa...

Empty Avatar

Mun maanantait ei ole tuollaisia koskaan, tietenkään, mutta ei maanantait noin yleisesti ole ollenkaan ikäviä päiviä. Kiva blogi!

Empty Avatar

Jooh ei meillekään maanantait pahoja... Mut sehän on yleistys ja varsinkin niitä koskee ketä tykkää juoda kovasti
Mut jooh oli hieman erillainen ja todella sponttaani ja ihana kokemus kyllä

Guest