Vennskap med rom for intimitet, en mulighet?

Erotická Fóra Sex otázky a nápady

Empty Avatar
sobota 1 května 2021

Jeg føler at når det kommer til relasjoner er samfunnet veldig svart-hvitt, vi har bokser med tydelige grenser for hva som er innafor hvor. Intimitet er forbeholdt kjæreste eller rene sexpartnere. Jeg synes det er litt trist, skulle gjerne hatt venner hvor intimitet var en naturlig del av vennskapet, men har inntrykk av at folk generelt sett skiller mellom venner og sexpartnere, med mindre en over tid har utviklet vennskap med en sexpartner. Stemmer dette? Eller er vennskap som først og fremst er vennskap hvor det oppleves naturlig med intimitet noe som praktiseres? Hvor finner en isåfall slike venner? Gjelder dette kun en og en? Eller er det reele mulighet for vennegjenger hvor en spillekveld hvor tanken egentlig bare var å spille brettspill, kan utvikle seg til en orgie dersom noen ville det? Vennegjenger hvor det ikke er nødvendig å finne seg et rom hvis en vil ha sex og det er innafor å joine? Nå tenker jeg at samtykke og respekt for andres grenser er en selvfølge i disse settingene. Eller må en da til swingersfester(type hvor det er bestemt på forhånd at ting skal skje)? For å tydeliggjøre, det jeg mener er vennskap og vennegjenger hvor intimitet og sex som kommer spontant, at det ikke er noe som planlegges.

Empty Avatar

Ser det er lenge siden dette er lagt ut..... men med veldig mange av mine venner kan.dette lett skje....så ja det forkommer🙂

Empty Avatar

Vi har og venner kor det kan ende i senga etterhvert. Men er nok ofte slik at det er ett skille ja.

Empty Avatar

Hei dette er noe for meg 😉 synes jentevenner med fordeler er deiligt 😘

Empty Avatar

Den sosiale grensen er vanskelig å krysse, selv om man ønsker å passere den. At det er behov for å løsne på tabuene er vel nettsted som dette et klart tegn for.