Empty Avatar
Úterý 6 března 2018

Dosti sva se smejala, bilo je prijetno na kavi, mogoče je svoje, k dobri volji doprineslo tudi prijetno spomladansko sonce, ki nama je božalo telo in najine misli. Niti enkrat nisva omenila sexa, govorila sva o tem, kako je lepo spoznati nekoga novega, ki napolni tvoje življenje z nečim novim, nečim kaj si že zdavnaj mislil, da je izgubljeno.

Napolni te z mislijo, da vendarle po svetu ne tavajo samo idioti, ki ne znajo uživat in, ki se jim gre samo zato, komu bodu v naslednji sapi lahko povedali, kako oh in sploh so in kako oh in sploh je njihovo življenje. Ampak, ko ti razlagajo o tem v njihovih očeh takoj vidiš, da njihovo življenje sploh ni oh in sploh, ampak so ujetniki pravil in kalupov, ki jim ga je človeštvo naložilo že davno.

Ura hitro mineva, ne vem več kaj popiti in ker se je pozno popoldne že prevesilo v večer se odločim za kozarec terana v upanju, da mi malo spet požene kri po mojih žilah, kot da mi jih že ne bi dovolj tvoji odhodi do stranišča, ko sem te lahko v miru in brez slabe vesti premeril tako, ko to znam narediti. Moja intuicija me ni varala, res si ženska kot se šika. Urejena silhueta, tvoje noge me ob pogledu na njih spremenijo v pohotneža, res so dolge zapeljive in lepo zavite v nogavice kožne barve, ki še bolj poudarijo tvojo naravno lepoto, tvoj življenjskost, tvoj žesnkost. Ko se počasi in taktno pomikaš od mize proti stranišču, opazujem ples tvoje krasen ritke, na obrazu se mi nariše rahel nasmešek, vem da čutiš, ko se takole pomikaš proti vratom, da buljim vate, in vseeno mi je, želim, da začutiš, kako iskre švigajo skozi moje oči v tvoje od Boga dano telo, ki je prav gotovo že premnogemu samcu privabilo sline na obzorje.

Ampak takih ne maraš, ne maraš tipov, ki jim že na kilometer vidiš, da te hočejo položiti, tipov, ki se lepijo nate in ti hočejo pokazati svojo naklonjenost na tisoč in en način, ker veš, da ti taki ne morejo dati tega kar si želiš, in sicer brezkompromisnega fuka. Za takšne vrste podvige veš, da rabiš tipa, ki ti bo izžareval samo respekt do tebe, nič več in nič manj. Ne rabiš psa, ki bo skakljal okrog tebe in na vse načine poskušal zbuditi tvojo pozornost, potem pa bo tam, kjer boš od njega zahtevala največ odpovedal.

Med najinimi pogovori preko chata si vedno rada provocirala, rada si pokazala kje je tvoj močna stran, kako znaš podariti svoje atribute, kako znaš kje pritisniti, da dobiš to kaj si želiš. Danes si drugačna, deluješ gracilno, a vendar samozavestno, predvsem pa nisi vulgarna. Dovolj ti je bilo besed o tem, zato niti ne napeljuješ v to smer, v očeh ti vidim, in predvsem takrat, ko se svojimi rokami poigraš za trenutek s svojimi lasmi, da te danes zanima le akcija.

Počasi popijeva še zadnje požirke svoje pijače in kot se spodobi poravnam račun.

Izstopiva iz lokala in vidim, kako moška populacija gostov v lokalu obrača vratove za tabo, ko se odpravljava. Vprašam te, kje imaš avto, da te pospremim do njega. Zasmeješ se in mi odgovoriš, da si že velika punca in ne rabiš viteza. Odgovorim ti, da to že vem in te vprašam, kaj pa je tisto kaj rabiš. Zanima me le dober fuk izstreliš kot iz topa. Zato pa ne rabiva avta ti odgovorim. Nasmeješ se. Predlagam, da greva do stanovanja, strinjaš se in ker je v bližini, se tja odpraviva peš. Ko hodiva drug ob drugem je moja roka hitro najprej okrog tvoje rame, kar te čisto nič ne gane in ob klepetu, ki se nadaljuje ko hodiva, si drznem z mojo roko drseti čez tvoje rame roko in boke do tvoje zadnjice. Lepo jo pobožam po tvoji gladki obleki, zelo mi prija drsenje po tvoji lepi zaobljeni sočni ritki, hitro mi nastopi tudi napetost v mojih hlačah. Ker sva sam, medtem ko stopava po potki, se spustim pod mini krilo in začutim kožo v tvoje ritke v mojih rokah. Ustaviš se, obrneš proti meni in me strastno poljubiš, to me podžge totalno in zgrabim te z obema rokama za zadnjico pod krilo in te začnem strastno poljubljat. najini jeziki se opletajo, sesam ti ga in spet spustim, ugriznem za spodnjo ustnico in malo povlečem. Moje roke so na tvojih lepih dojkah, ki jih čez bluzo zelo lepo čutim, saj nimaš modrčka, kot presenetljivo, ampak s toliko večjim veseljem ugotovim. Zbistrim um in te primem za roko, ni več daleč do vhoda bloka, kamor sva namenjena. Smeješ se in mi omeniš, da imaš rada impulzivne in strastne tipe. Nič ne odgovorim, ampak se samo nasmejem. Hitro sva v bloku in že čakava na lift. V glavi že imam scenarij kako te bom sedaj v liftu pritisnil ob ogledalo v njem in ti dvignil desno nogo s katero se me boš oklepala, jaz pa te bom zagrabil za tvoje lase in ti začel poljubljat vrat pod tvojo brado, ko ti bom napel glavo nazaj.

Prav to storim, ko stopiva v dvigalo, ne izgubljam časa, vseeno mi je, če vstopi kdorkoli sedaj v dvigalo, po mojem, bi ga tako pogledal, da bi takoj vedel, da mora počakat na naslednje. Grabim te za tvoj zadnjico, stiskam jo in iščem pot do tvojih bohotnih prsi, mmmmmm, kako me podžgejo, ko uspem priti pod tvojo belo bluzo, kako jim godijo moji dotiki, ko prebujam obe bradavički, tudi tvoje roke ne poznajo premora, raziskujejo moje telo, ustavljajo se na moji riti in na mojih ramenih ter prsih. Moja roka za trenutek zaide med tvoje mednožje in že morava izstopiti. Oba sva razdražena, da na ma iz oči sije sex, sex, sex, bolje povedano, fuk, fuk, fuk.

Odprem vrata, rečeš mi, da greš v kopalnico, jaz ti predtem pomagam sleči trench coat in tudi svojo jakno obesim na obešalnik. Vprašam te, kaj boš popila, iz kopalnice zaslišim le zatohel vseeno mi je.

V hladilniku še ravno najdem eno buteljko sladkega chardonnaya, pozna trgatev, sladek kot med. Ta bo ta pravi si mislim. Ravno, ko še elementa vzamem dva kozarca in se obrnem, si že pred mano ti. Zgoraj brez, v svojih samostoječih nogavicah in spodnjicah. Pogledam te v oči, odložim kozarce na pult in te mirno prosim, če se usedeš na kavč. Ubogaš me in že sediš na kavču. Jaz hitro odprem buteljko in se ti pridružim. Ko nazdraviva, opazujem tvoje lepe bradavičke in tvoje sexi noge. Smeješ se mi nagajivo i se začneš z roko božat po mednožju, pustim ti. Popijem do konca in vstanem. Stojim pred tabo med tem ko ti krožiš po svojih hlačkah. Rečem ti, da bom malce pomagal in ti počasi slečem spodnjice, ki so tako miniaturne, da se takoj izgubijo v prostoru, ko jih zabrišem ne vem kam. Vzpodbudim te, da naj nadaljuješ z igro. Z dvema prstoma si začneš božat ščegetavček jaz se spustim na kolena in se zakadim v tvojo vročo pičkico, ki kar utripa od ugodja, ko v njo zarinem jezik. Umakneš roko in si začneš božat joške, medtem ko jaz prisesan na tvoj ščegetavček izvajam svoje vragolije. Glavo nagibaš nazaj in vzdihuješ. S prsti ti hodim v luknjo in jo dražim točno tam, kjer vem, da te spravlja ob pamet. Prste ti tu in tam dam za polizat, da zadušim tvoje glasno stokanje. Zadreš se, da ga hočeš fafat, še ti ne dovolim in ti sedaj z dvema prstoma grobo začnem fukat pičko, moje ustnice pa se preselijo na tvoje, da dušijo tvoje vzdihovanje, pičko imaš čisto mokro, ko ti drsim s prstoma gor in dol po njej. Mmmmmmmmm, božanska pička.

Vstanem in si odprem pas in gumbe na hlačah, kot vzmet se pojavi moj korenjak, ko več ne zdržiš in mi slečeš boksarice. Primeš ga v roke, potisneš na stran in ga začneš lizat, od konice vse do jajčk in tudi njih ne zapostaviš. Vidim, da zelo rada čutiš napetega kurca na svojih ustnicah. Gledaš me izpod čela navzgor, ko ga naenkrat pogoltneš celega in začneš globoko fafat.

Zdrznem se in pogledam proti stropu in se zaderem faaaaak, to ja, fafaj mi ga kot znaš. Primeš me za ritnice in me potiskaš k svojim ustom s tičom v njih. Uživam in sam začnem migat v ritmu. celega si mi že poslinila in godi ti ko ga izvlečem ven in te z njim udarim okrog ust. Spet ga hočeš nazaj in tokrat zagrabim tvoje lase v čop in določam tempo.

Moram te prekiniti, ker sem moral ustaviti, da mi ne pride. Obrnem te s hrbtom proti meni na kavč, sedaj klečiš na njem. Jaz si spet želim ukvarjanja s tvoj pičko. Začnem jo lizat in moji prsti krožijo okrog tvoje druge luknjice, kaj še te posebej razveseli, saj hočeš, da ti jo navlažim. Pljunem ti na njo in v kombinaciji s pičkinim sokom začnem lepo mazat po tvoji luknjici. Vse je mastno okrog tvoje pičke in tvoje ritne luknjice. Moj tič samo utripa, ko se ukvarjam s tvojima luknjama, ti pa izgubljaš pamet in me moleduješ, da te že vendar naj pofukam. Nastavim ga na pičko in zdrkne v njo, kot da to opravlja vsak dan. Zgrabim te za boke in te začnem fukat kolikor je le možno, želim te prefukat, da še se boš dolg spominjala. Obožujem čofotanje mojega tiča v tvoji prepojeni špranji. In tudi tebe ne pušča ravnodušno, saj sokovi samo vrejo iz tebe. Fukam te dalje v istem ritmu, neizprosno do zadnje duške, ko se moram za kratek čas ustaviti in se ti sama nabijaš na njega. Ko spet pridem do moči spet nadaljujem od začetka, tokrat bolj od spodaj navzgor, močno in hitro, kot kompresor, ki dela s svojo polno močjo. Potegnem ga ven in ni ti jasno zakaj, vendar kmalu čutiš, da ti začnem širiti tvojo drugo luknjico. Ker si sproščena in mehka kar hitro zdrkne tudi v njo, ko te fukam v rit si s prstki fukaš pičko in čutiva se skozi pregrado, ki deli pičko in ritko. Mmmm, krasen občutek, ki mi spet požene dodatno kri v žile in tako še bolj pritisnem tiča v tebe. Kmalu začutiš utripanje mojega tiča in veš, da mi bo prišlo, zaželiš si da ti pridem na joške. Ko sem že skoraj pri kraju se obrneš, zgrabiš tiča in si ga zdrkaš na svoje joške, njega pa do konca očistiš in poližeš. Tudi jaz te še enkrat strastno zaližem in ti kmalu prinesem brisačo, da se obrišeš. Pogledaš me in mi rečeš, "ni slabo za prvo rundo". Odgovorim ti, "v peti mi gre najbolje".

Guest