Empty Avatar
Středa 22 června 2016

Prijateljica se je vračala s službene poti in se ustavila pri naju. Na juho sva jo povabila, klepet in masažo..

Andreja je odprta raziskovalka. Vedno sem se rad pogovarjal z njo.

Potarnala je, da s partnerjem ne seksata skoraj nič več. On je bil njen prvi in po petnajstih letih sta se očitno naveličala eden drugega.

Bila je tiha, skromna, zadržana. Da je strastna, polna življenja, so o njej govorile njene iskrive oči. In bila je zelo radovedna. Želela je poskusit, kako bi bilo z žensko. Tudi Monika je sanjarila o ženskem dotiku. Pa se je bala, da ji ne bo vonj ženske všeč.

Po večerji se je oprhala. Monika ji je posodila kopalni plašč.

Ulegla se je na masažno mizo. Noge sem ji pokril z brisačo ter jo pričel masirati. Pod mojimi rokami se je sprostila Bila je naoljena, dišeča, lepa. "Če želiš, te lahko zmasiram tudi spredaj?" Brez oklevanja se je obrnila. Njeni joški sta bili lepi, pokončni, mamljivi, naravni. Zmasiral sem ji noge, trebuh, prsa. Vzdrhtela je ob dotiku rok na njenih polnih dojkah. Z roko se je boječe dotaknila moje noge. Premaknil sem se proti Andreji in ji ob roko prislonil svoje speče orožje. Monika me je začudeno pogledala. Zaiskrile so se ji oči. Ni ji bilo čisto prav a ji je bilo vseeno zelo všeč. Andreja je pomigala s prsti po mojem na pol nabitem kanonu. Zdaj nam je bilo vsem jasno, v kateri smeri bo zaplul večer.

Zdaj je moja masaža postala erotična. Gladil sem ji prsa, krožil s prsti okoli bradavic. Pridružila se mi je Monika. Raziskovala je Andrejino telo. Bila je kot majhen otrok, ki se prvič dotakne nove

igrače. Vznemirjena, radovedna, poredna. Andreja se je dotaknila Monikinih prsi. Postal sem skoraj odveč. Dekleti sta se posvetili ena drugi. Potem je Monika ponudila Andreji roko in jo odpeljala v najino spalnico.

Sedeli smo po turško na sredi postelje in se božali. Raziskovali smo telesa z rahlimi dotiki. Ljubkoval sem njuni nogi, prsi, trebuh. Potopil sem se z jezikom v njuno mednožje. Punci sta se medtem ljubkovali. Spomnil sem se Monikine bojazni, da ji ne bo vonj mucke všeč. Prišel sem k Moniki in se strastno z njo poljubil, Usta so bila polna Andrejinega okusa njene razrajcane piške. Monika je vedela zakaj. Poežiknila mi je. Zdaj sta se posvetili ena drugi. Stopil sem malo stran in opazoval preplet dveh radovednih lepotic. Potem sem se pridružil in jima pomolil pred nos razrajcanega, trdega kurca. Obe sta z veseljem prijeli za ročaj. Premaknil sem se za Moniko in jo vzel zadaj, ko ji je Andreja še vedno lizala muco. Andreja je očarana opazovala fukanje čisto pred očmi in uživala pod ženskim jezikom. Monika je predla in divje lizala Andrejino muco. Jaz sem bil v raju.

Zdaj se je premaknila k Andreji. Poljubili sta se, jaz pa sem napadel Andrejino mednožje. Z jezikom. Potem pa sem se premaknil nadstropje više, Sesal sem ji prsi, ljubkoval vrat. Zaželel sem si jo. Divje. Nabrekli kanon je štrlel v nebesa. Približal sem ga Andrejini muci. Pogledal sem Moniko. Dovoli ali ne? Ničesar ni rekla. Strmela je v mojega kurca in Andrejino mednožje, se odmaknila, prijela svojo pičko in jo začela divje drkat. Še vedno previdno sem ga naslonil na rajska vrata. Monika je zastokala in začaranao strmela v najin stik. Fukal sem jo zdaj strastno nabijaško, zdaj nežno s trdim kurcem prodirajoč v vse dele njene razmočene češplje. Monika se je zalizala z mano. Andrejo je z rokami drgnila po ščegetavčku, zdaj z roko, zdaj z jezikom. Andreja je galopirala proti svojem prvim orgazmom v troje. Moniki je pognalo kri po žilah. Bila je na koncu. "Še mene daj hitro" Strastno sem se zabil v mojo ženo. Hvaležen, razrajcan, portreben. Monika je zarjovela. Njen krik naslade in vroča pulzirajoča vagina sta še mene pognali k srečnemu koncu.

Obležali smo vsi trije. Strmeči v strop. Sproščeni in potešeni. "Lepo je blo," je rekla Andreja. "Zelo", je dodala Monika. Jaz sem se pa počutil kot car. In občutek je kar trajal še naslednje jutro.

O občutkih smo se potem pogovarjali enkrat ob pijači. Zdaj je bilo preveč vsega.

Nikoli več se nismo dobili v postelji. Bilo je sladko in enkratno. To je postala naša skupna skrivnost. Do zdaj :-)

Guest