Empty Avatar
pondělí 21 února 2022
(Ne)navaden dan

Monika že nekaj dni govori, da komaj čaka, da bi... Po koledarčku bi že morala imeti tiste krvave dneve pa jih še ni. Danes sem ostal dopoldne doma, saj sem imel obveznosti v službi popoldne. Kuhal sem kosilo. Pečen sladki krompir in kremiranega piščanca. Dopoldne sem pogledal forum in odziv na zgodbice. Spomnil sem se dogajanja preteklega vikenda in vzel stvar v svoje roke... Tako ne bo nič z Moniko, sem si mislil. Ona bi ampak fizika nama tega ne dovoljuje, Čez dan se ne vidiva, zvečer sva utrujena. Čez dobri dve uri, ko sta se krompir in piščanec že pekla, sem šel spet preveriti pošto in našel nekaj žgečkljivih mailov. Spet me je zaščemelo in že drugič sem spraznil svoje rezerve. Kaj ti je stari, sem pomislil, saj nisi več star 18 let! Malo dlje je trajalo, zato se je piščanec ne samo spekel ampak rahlo kremiral.

Monika se je vrnila iz službe, ko sem že jedel sladico. Za kratko popoldansko siesto sem si privoščil kavo s smetano in si ogledal dokumentarni film o dinastiji Kennedy. Ko je Monika pojedla, se mi je pridružila na kavču. Stiskala sva se, se malo poljubljala ter objeta gledala film. Ti si moj car, je rekla. Take izjave da takrat, ko sta izpolnjena najmanj dva pogoja: 1. v vsakem primeru mora bit zadovoljna sama s sabo, 2. potrebna je ali pa se spomni, kako sem pred kratkim zadovoljil njo in še kakšno zraven. Tokrat je šlo za vse tri kombinacije. Na, sem si mislil, jaz sem se pa izpraznil.

Da bi malo ubežal usodi, sem ji rekel, da sem slišal od prijateljev, da dobro fafa. Če mi malo pokaže. Z veseljem, je odgovorila. A bi me potem še malo podrgnil s svojim? je nagajivo namignila. Ne vem, potem bom moral v službo, sem se branil. Prijela mi ga je v roki in izdajalec se je nemudoma prebudil. Kdor zna pač zna... Poglej, dva sva za, tudi če ti nisi, prevladava, se je namuznila Monika. Ma, ne vem, čez 4 minute se moram odpravit. A mi daš 6 minut, prinesem igračko in končam. V 6 minutah? sem jo vprašal. Ja, Sem potrebna. Ok, potem pa lahko. Jess je rekla in odhitela v sobo po womanizer. Ko se je vrnila v sobo, sem bil z mislim že drugje. S svojim čarobnim dotikom me je hitro spravila v trdo stanje. Kako me boš, je vprašala. Od zadaj, da boš lažje uporabila igračko. pa še dokumentarec bom lahko naprej gledal, sem si mislil. Vem, ni prijazno ampak tako je bilo vse v tem trenutku odbito.

Naštimala se je na vse štiri na tabure pri kavču. Muco je imela že mokro, jaz pa trdega. Jemal sem jo, ga privzdigoval, polnil pod različnimi koti. Sopla je od užitka. Pogledoval sem na uro, da ne zamudim službe. Ni dolgo trajalo, ko je zarjovela in v orgazmičnih krčih proizvajala zvok med smehom in jokom.

Super, sem si mislil. Jaz verjetno ne bom. Bom pa vseeno še malo v njej ostal. Je tako fino. In sem jo polnil še nekaj časa. Potem pa začutil, da bi lahko še enkrat svojo salvo izstrelil, tokrat v polno. In sem jo. In prav super je bilo. Hitro sva vstala. Šel sem v kopalnico se oprat in obleči za v službo. Samo 4 minute sem rabila, mi je med oblačenjem hitela pripovedovati Monika, ti pa še 4 minute potem. Super, sem si mislil, najin seks je bil ena sama statistika. Ampak bilo je super. Če sta s partnerjem ljubeča, paše včasih čisto tak, tehnični seks. No, saj ni bil samo tehnični. Ko sem se zaganjal vanjo v mojih 4 minutah sem jo opazoval od nog do glave in ugotavljal, kakšen srečko sem, da imam tako ženo. Po stasu in osebnosti. In na koncu sva bila oba zadovoljna in zadovoljena. To, da je bila ona že tretja, sem ji povedal šele zvečer, ko sem se vrnil iz službe :-)