Empty Avatar
sobota 29 prosince 2018

Tina je za rojstni dan dobila bon za masažo. Ko smo se v teh prazničnih dneh dobili na pijači, sem ji, bolj za šalo kot zares, namignil, da z novim letom bon zapade.

"Pejt na masažo", ji je rekel njen dragi, "bom jaz poštimal otroke".

Zvečer sem se oglasil pri njih doma. Tina je zaspala. Z Bojanom sva spila eno pijačo in se pogovarjala o najinih ženah, o otrocih, načrtih za praznovanje,... Ko sem se že odpravil proti vhodnim vratom, je prišla iz spalnice. V pižami. Zbudili so jo otroci, ki so nažigali na električno kitaro v sosednji sobi.

Bila je lepa. V tanki beli majčki so se dobro videli obrisi njenih dojk. Še zdaj ima čvrsti, ki kljubujeta gravitaciji. "Kako si sexy", sem jo pohvalil in jo nežno objel. Bojan jo je spodbujal, naj gre z mano na masažo. Ni bilo potrebno veliko časa. Čez pižamo je oblekla bundo in prisedla v avto. Moniki sem poslal sms, da dobiva gostjo. "Super", je odgovorila.

Pripravil sem glasbo za meditacijo. Tina se je ulegla na masažno mizo. Z Moniko sva se posvetila njenemu telesu. Če se le da, masirava skupaj. In to noč sva bila sama doma.

O tehniki masaže nebi pisal na tem mestu. Po 45 minutah štiri ročne masaže, ji je Monika nežno zamesila še prsi. Jaz sem se, začaran od pogleda, osredotočil na Tinini roki. Monika ji je čutno raziskovala dojki in se z dvema prstoma počasi pomikala proti vrelcu pohote, proti dišečemu izviru slasti. Opazoval sem in se učil, kako ženska čutno nudi užitek svoji prijateljici. Vse se dogaja, kot v počasnem posnetku. In ko se s prsti končno dotakne ščegetavčka, Tina vzdrhti. Zdaj sem se nežno z rokami približal Tininim dojkam, jih objel z rokami in jih nežno poljubljal. Tina je globoko dihala in se odzivala na vsak dotik.

Monika je splezala na masažno mizo. Njen jeziček je zamenjal prste. Tina je hropla od užitka, jaz pa sem se, že osvobojen oblačil, odzival z nežnimi poljubi po prsih, bradavičkah in vratu na Tinino telesno mimiko. Monika se je ulegla na Tino in jo objela. Tina jo je prijela za ritko in jo usmerjala proti sebi. Očaran nad seksom dveh strastnih žensk sem se odmaknil in ju opazoval. Naredil sem par fotografij za Bojana.

Potem sem se jima približal. Palec in sredinec sem primaknil njunima cedečima pičkicama. Zdaj sta se obe nabijali na mojo roko in se ljubkovali. Z drugo roko sem božal zdaj eno, zdaj drugo. Monika se je pomaknila višje proti Tininemu obrazu. S kolenom ji je nežno masirala mucko in jo poljubljala po vratu. Bojan je odgovarjal na fotografije s strastnimi sms-i.

Zdaj sem na mizo zlezel še jaz in z jezikom nežno zapolnil vrzel med Tininimi nogami, ki je nastala, ko se je Monika pomaknil še višje k Tini in si pustila masirati svojo vročo, mokro muco.Tina je drhtela. Toliko jo že poznam, da vem, kdaj moram upočasniti. Nekako sem se uspel prebiti s svojim trdim kurcem do njene špranje. Prislonil sem ga nežno na vhod in počasi, zelo počasi, začel prodirati v njeno mokro, zabuhlo, vročo notranjost. Njen odziv naju je z Moniko še dodatno podžgal. Z vsakim pridobljenim centimetrom je bolj hlastala za zrakom. Monika jo je poljubljala po vratu, bradavičkah.

Zazvonil je Monikin mobi. Stopila je z mize in meni prepustila prostor.

Zdaj sem se lahko popolnoma posvetil Tini. Čutno sem jo raziskoval s trdim, nabreklim udom, spremljal njene odzive in se komaj zadrževal. Tako je imela sočno, mehko, ozko, polno, Povedal sem ji, da ima prekrasno mucko in da me drži čisto na koncu. Ne vem, če se je začela hitreje premikati pod mano, ker je mislila, da me bo izžela ali si je preprosto zaželela spremembe. Sledil sem ji. Zagrabila me je za zadnjico in začela hropsti pod mano. Monika se je vrnila in se ji z jezikom prilepila na bradavičko. Tina je še pospešila tempo. Zategnil sem curaka in ji še izdatneje z njim masiral g točko. Odprla je usta. Dih ji je za trenutek zastal. Potem se ji je streslo celo telo. Napelo in treslo, iz ust pa prihajal nekontroliran hropeč vzdih olajšanja. Upočasnil sem tempo in ji počasi, res zelo počasi s kurcem masiral njeno notranjost, da je orgazem izzvenel.

Empty Avatar

Uaau.. Hvala za deljene zgodbe... Danes bo nama delala fantazija..

Empty Avatar

Z veseljem 😉

Empty Avatar

mmm 🙂

Guest